Jälkimarkkinointi / Ylläpitohuolto

Ylläpitohuolto

Polarteknik on suunnitellut, valmistanut ja toimittanut tuhansia ovijärjestelmien komponentteja ja ovijärjestelmiä melkein kolmenkymmenen vuoden ajan ja jatkaa edelleen korkealaatuisten tuotteiden kehittämistä. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on ollut tärkeässä asemassa kehittäessämme markkinoiden matalimpien elinkaarikustannuksen tuotteita. Pitkä kokemuksemme ja luotettava valmistusprosessi takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisuuden valita tuotteita, jotka sopivat uuden kaluston ja renovoitavien ajoneuvojen käyttöön matkustusmukavuuden takaamiseksi.

 

Polarteknik tarjoaa yläpitopalveluita kaikkiin tuotteisiinsa. Asiakas voi aidosti hyötyä siitä, että tuotteiden alkuperäiset dokumentit ja tuotemäärittely ovat hallinnassamme. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on mahdollisuus tukea asiakasta myös muiden valmistajien tuotteiden ylläpidossa.

 

Sen lisäksi että meillä on kasvava määrä maakohtaisia myyntiedustajia, on meillä myös verkostossamme käytännössä hyväksi koettuja kumppaneita, joiden palveluihin voi luottaa useissa Euroopan maissa, kun tarvitaan esimerkiksi asentajia tai huollon tukea tapauksissa, joissa on erityisen nopean vasteajan tarpeita.