Yhtiö / Tietosuojalausunto

Tietosuojalausunto

 

1. Tietoja Polarteknik Oy:stä

Polarteknik Oy on johtava järjestelmäratkaisujen toimittaja pneumatiikan ja ovijärjestelmien alalla.  Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme pneumaattisia komponentteja ja junien ovijärjestelmiä sekä alkuperäisille laitevalmistajille että kokoonpanijoille.

 

2. Tietoa Polarteknik Oy:n tietosuojamenettelystä

Henkilötietojesi ja yksityisyytesi suojeleminen on meille tärkeää. Tämä tietosuojalausunto selventää, miten Polarteknik Oy kerää, käyttää, jakaa ja muutoin käsittelee henkilötietojasi, jos olet Polarteknik Oy:n asiakas, yhteistyökumppani, tai kun olet kiinnostunut tuotteistamme ja palveluistamme.  Voimme toimittaa täydentäviä tietosuojailmoituksia erityistapauksissa, kun keräämme tai käsittelemme henkilötietoja.  Nämä lisäilmoitukset tulisi lukea yhdessä tämän tietosuojalausunnon kanssa.

 

3. Polarteknik Oy:n henkilötietojen käyttö ja käyttötarkoitukset

Polarteknik Oy käyttää henkilötietoja Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 (“GDPR”) mukaisesti sekä noudattaen muita sovellettavia henkilötietojen yksityisyyttä sääteleviä lakeja. Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää luonnollisen henkilön tunnistamiseen, kuten nimi, työnimike, puhelinnumero ja muut yhteystiedot. Henkilötietoihin eivät sisälly tiedot, joiden avulla sinua ei enää voida tunnistaa, kuten salatut tiedot.

Polarteknik Oy käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  1. tarjotakseen, toimittaakseen, hallinnoidakseen ja ylläpitääkseen Polarteknik Oy:n tuotteita ja palveluja asiakkaiden suostumuksella
  2. tarjotakseen tietoa Polarteknik Oy:n liiketoimista, tuotteista ja palveluista, joita asiakkaat ja muut tahot meiltä pyytävät tarjouskilpailuihin osallistumista varten
  3. sisäisiä hallinnollisia tarkoituksia ja sisäisiä tilastoja varten sekä Polarteknik Oy:n toiminnan parantamiseksi
  4. lähettääkseen tietoa Polarteknik Oy:n liiketoiminnasta, aktiviteeteista ja tapahtumista
  5. noudattaakseen sovellettavia lakeja, sääntöjä ja viranomaisten päätöksiä.

Polarteknik Oy käsittelee henkilötietoja vain, jos siihen on laillinen perusta.  Polarteknik Oy käsittelee henkilötietoja perustellun edun nojalla, kun yhtiö käyttää niitä yllä mainittuihin kohtiin 1) – 3). Perusteltu etu on pitää kontaktia asiakkaiden edustajien ja yhteistyökumppaneiden sekä mahdollisten tulevien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Polarteknik Oy:n perusteltu etu on myös käsitellä henkilötietoja hallinnollisia tarkoituksia ja sisäisiä tilastoja varten ja kun Polarteknik Oy pyrkii parantamaan ja kehittämään toimintaansa.

Henkilötietoja voidaan käsitellä myös sillä perusteella, että henkilö on antanut suostumuksensa tällaiselle käsittelylle, esimerkiksi kun henkilö on rekisteröitynyt saadakseen Polarteknik Oy:n tuoteinformaatiomateriaaleja tai jos henkilö ja Polarteknik Oy:n jokin yksikkö ovat solmineet sopimuksen. Silloin kun Polarteknik Oy:llä on laillinen velvoite käsitellä henkilötietoja, esimerkiksi kirjanpitoon liittyvien lakien osalta, silloin tämä laillinen velvoite on tietojen käsittelyn laillinen perusta.

Polarteknik Oy:n toimintaan liittyen Polarteknik Oy voi joissain tapauksissa saada yllämainitun kaltaisia henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, joiden kanssa Polarteknik Oy tekee yhteistyötä ja joilla on oikeus antaa tiedot Polarteknik Oy:lle.

Polarteknik Oy säilyttää henkilötietosi vain tarvittavan ajanjakson, kunnes niiden käyttötarkoitus on täytetty. Henkilötiedot poistetaan tai tehdään tunnistamattomaksi, kun niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne alunperin kerättiin.

 

4. Henkilötietojen siirto

Polarteknik Oy voi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti toimintansa puitteissa ja yllämainittuja käyttötarkoituksia varten jakaa henkilötietoja Polarteknik Oy:n sisällä ja kolmansille osapuolille, joiden kanssa Polarteknik Oy tekee yhteistyötä.

Kaikki Polarteknik Oy:n sisäiseen toimintaansa käyttämät hallintojärjestelmät ja tukivälineet eivät sijaitse paikallisesti Polarteknik Oy:n pohjoismaisissa toimipisteissä eikä niitä hallinnoi pelkästään Polarteknik Oy:n henkilökunta.   Joissain tapauksissa, esimerkiksi tilauksiin vastatessa sekä lähetysluetteloita ja laskuja hallinnoidessa Polarteknik Oy käyttää hallinnollisia tukivälineitä ja järjestelmiä, jotka vaativat, että niiden toimittaja tallentaa tai muulla tavalla käsittelee henkilötietoja.

Näin ollen Polarteknik Oy:n toimintaan liittyviä henkilötietoja voidaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin tai säilyttää niissä.  Tällaisen siirron on tapahduttava sovellettavaa lainsäädäntöä noudattaen, ja se vaatii, että kyseessä oleva maa takaa asianomaisen tietosuojan tai että muut takuut, kuten esimerkiksi standardinomaisten sopimusehtojen käyttö, riittävät lailliseen siirtoon.

 

5. Turvatoimet

Polarteknik Oy toteuttaa kaikkia tarvittavia ja mielekkäitä teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojatakseen henkilötietojasi luvattomalta käytöltä, paljastumiselta, muutoksilta tai tuhoutumiselta. Polarteknik käyttää toiminnassaan useita fyysisiä ja teknisiä rajoituksia henkilötietoihin pääsyyn, esimerkiksi teknisiä pääsykontrollijärjestelmiä, palomuureja, vahingollisten ohjelmakoodien suojaa, varmuuskopiojärjestelmiä ja muita verkkoturvallisuustoimenpiteitä sekä mahdollisuutta käyttää turvatoimenpiteenä henkilötietojen salakirjoitusta ja anonyymiksi tekemistä. Jos Polarteknik Oy palkkaa kolmatta osapuolta edustavan yhteistyökumppanin tukemaan Polarteknik Oy:n toimintaa, Polarteknik Oy varmistaa, että kumppani soveltaa vastaavia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia ja että henkilötietoja käytetään vain Polarteknik Oy:n ohjeiden mukaan ja yhtiön suostumuksella.

 

6. Henkilötiedot ja sosiaalinen media

Polarteknik Oy käyttää verkostoja ja sosiaalisen median alustoja ja palveluja, ja yhtiöllä on tällä hetkellä LinkedIn-, Facebook-, Twitter- ja YouTube-tilit, joilla tiedotamme Polarteknik Oy:n toiminnasta.  Otathan huomioon, että tiedot, joita tuot esille jonkin yllämainitun sosiaalisen median ja Polarteknik Oy:n tilin kautta, voivat tulla julkisiksi muille verkkosivun vierailijoille ja yleisölle.   Mainitut palvelut myös soveltavat omia käyttöehtojaan, jotka sinun tulee ottaa huomioon käyttäessäsi niitä.

 

7. Pyynnöt henkilötietorekisteriotteesta ja oikeus tietojen oikaisuun jne.

Sinulla on oikeus saada tietoa Polarteknik Oy:n rekisteröimistä ja käyttämistä henkilötiedoista, käytettyjen henkilötietojen alkuperästä, käyttötarkoituksesta ja tietojen vastaanottajasta tai vastaanottajaryhmistä, joille henkilötietoja on jaettu tai saatetaan jakaa, ja mahdollisuuden mukaan henkilötietojen säilyttämisen kestosta (“henkilötietorekisteriote”). Pyydettäessä Polarteknik Oy antaa tiedot, jotka Polarteknik Oy:n on annettava lain nimissä.  Rekisteriotepyynnön on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu.

Kuka hyvänsä voi huomatessaan, että Polarteknik Oy:n rekisteröimät henkilötiedot ovat vanhentuneita, sopimattomia tai lainvastaisesti käytettyjä, pyytää että Polarteknik Oy korjaa, estää tai poistaa ne.

Tietyissä tapauksissa voit myös pyytää, että tiettyä käyttöä rajoitetaan, tai pyytää että henkilötietoja annetaan järjestyneessä, yleisesti käytetyssä ja konelukumuodossa (tiedonsiirto).

Henkilö, joka on antanut luvat tietojensa tiettyyn käyttöön, voi milloin tahansa perua suostumuksensa ottamalla yhteyttä Polarteknik Oy:hyn.  Suostumuksen perumisen tapauksessa Polarteknik Oy lopettaa suostumuksen kohteena olleen käytön.

Tässä osassa mainitut pyynnöt tulee lähettää Polarteknik Oy:lle alla olevaan osoitteeseen.

 

8. Muutokset Polarteknik Oy:n tietosuojamenettelyyn

Polarteknik Oy:n tietosuojamenettelyyn voidaan tehdä muutoksia. Jos Polarteknik Oy:n tietosuojaan tehdään muutoksia, joista seuraa muutoksia henkilötietojesi käsittelyssä, Polarteknik Oy ilmoittaa näistä muutoksista asiaankuuluvalla tavalla, esimerkiksi sähköpostitse.

 

9. Yhteystiedot

os sinulla on kysymyksiä tai asiaa Polarteknik Oy:n tietosuojasta, ota meihin yhteyttä

kirjeitse:
Polarteknik Oy
Hallintopäällikkö Jouni Ylitalo
Klaavolantie 1
32700 Huittinen
SUOMI

tai sähköpostilla:
jouni.ylitalo@polarteknik.fi