Yhtiö

 

Polarteknik Oy

Polarteknik Oy tunnetaan perinteisesti innovatiivisuudestaan ja siitä, että se osaa räätälöidä asiakaslähtöisiä ratkaisuja suurille maailmanlaajuisille laitevalmistajille. Valikoimamme ulottuu standardituotteista räätälöityihin järjestelmiin.

Suunnittelemme ja valmistamme standardimallisia pneumatiikkatuotteita sekä erityisvalmisteisia venttiileitä ja sylintereitä. Tuomme myös maahan venttiileitä, säätimiä ja liittimiä. Pimatic on yhtiön vanha tuotenimi.

Huittisissa suunniteltavat ja valmistettavat ovijärjestelmät on tarkoitettu rautatiekalustoon, ja ne räätälöidään aina asiakaskohtaisesti kansainvälisten ja kansallisten vaatimusten mukaisesti. Polarteknik Door Systems on Euroopan johtava raidekaluston ovijärjestelmien toimittaja.

Tammikuussa 2020 Polarteknik Oy (Iso-Britannian tytäryhtiönsä Polarteknik UK Ltd kautta) on ostanut Train Door Solutions Ltd liiketoiminnan ja omaisuuden. Yritys on erikoistunut pneumaattisten ja sähköisten ovijärjestelmien huoltotoimintaan. Yritys toimii Milton Keynesistä ja palvelee johtavia juna-alan huoltoyrityksiä, rautatiekaluston omistajia ja OEM valmistajia. Yhdessä Train Door Solutions ja Polarteknik pystyvät tarjoamaan paikallista tukea, palveluita ja paikallista valmistusta OEM asiakkaille Iso-Britanniassa.

 

Dacke Industri

Dacke Industri on seuraavien yhtiöiden emoyhtiö:

  • PMC Hydraulics Group AB, jolla on monta hydrauliikka-alan tytäryhtiötä
  • PMC Cylinders AB
  • PMC Swedrive AB
  • Polarteknik Oy, pneumatiikka- ja ovijärjestelmät Suomessa

Emoyhtiön omistaa kokonaan Nordstjernan.

Lue lisää

 

Nordstjernan

Nordstjernan AB on perheomistuksessa oleva listaamaton sijoitusyhtiö, joka tähtää liiketoimintakonseptissaan aktiiviseen omistajuuteen ja pitkän aikavälin positiivisen kasvun synnyttämiseen.

Yhtiön liiketoimintastrategia perustuu pitkän aikavälin omistajuuteen sekä listattujen ja listaamattomien yhtiöiden kehittämiseen pääoman ja asiantuntijuuden avulla.

Lue lisää