Pneumatiikka

Polarteknik – erikoisvalmisteisten järjestelmien ja komponenttien johtava toimittaja

Polarteknikin juuret ovat erikoisvalmisteisissa pneumatiikkaosissa. Yhtiön valikoima ulottuu erikoisvalmisteisista komponenteista ja integroiduista toimilaitteista laajoihin järjestelmiin.

Liiketoimintakonseptimme kattaa tietyissä asiakassegmenteissä kaikki vaiheet tarpeiden analysoinnista täydellisiin järjestelmäratkaisuihin.  Asiakkaiden tarpeiden tuntemus ja asiantunteva yhteistyö johtavien valmistajien kanssa auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Pneumatiikkatuotevalikoimamme sisältää OEM-asiakkaille, järjestelmätoimittajille ja loppukäyttäjille suunniteltuja järjestelmiä ja tuotteita. Niitä käytetään muun muassa paperiteollisuudessa, mekaanisessa puunjalostuksessa, ilmakompressoreissa, ajoneuvoissa, rautatiekalustossa ja muissa tuotantokoneissa sekä kokoonpano- ja materiaalinkäsittelylinjastoissa. Ainutlaatuinen konseptimme perustuu kokeneeseen myynti- ja suunnitteluhenkilöstöön, jotka ovat valmiita etsimään ratkaisun mihin tahansa pneumatiikka-alan erikoisongelmaan.