Polarteknik Oy on eriyttänyt pneumatiikkaliiketoimintansa omaksi yhtiökseen Pimatic Oy, joka aloitti aloittaa toimintansa 1.1.2019, tavoitteenaan tarjota asiakkaille entistä tehokkaampia ja lisäarvoa tuottavia pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan ratkaisuja.
Katso lisätietoa www.pimatic.fi.

Ovijärjestelmät

Polarteknik Door Systems on Euroopan johtava raidekaluston palomuuriovijärjestelmien toimittaja. Valikoimiimme kuuluvat kokonaiset palomuuriseinät, automaattiset yksi- ja kaksilehtiset liukuovet, teleskooppiliukuovet ja kaarevat ovet.

Tuotteet

Jälkimarkkinointi

Polarteknik tarjoaa yläpitopalveluita kaikkiin tuotteisiinsa. Asiakas voi aidosti hyötyä siitä, että tuotteiden alkuperäiset dokumentit ja tuotemäärittely ovat hallinnassamme. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on mahdollisuus tukea asiakasta myös muiden valmistajien tuotteiden ylläpidossa.

Lue lisää

Yritys

Polarteknik Oy tunnetaan perinteisesti innovatiivisuudestaan ja siitä, että se osaa räätälöidä asiakaslähtöisiä ratkaisuja suurille maailmanlaajuisille laitevalmistajille. Valikoimamme ulottuu standardituotteista räätälöityihin järjestelmiin. Yhtiön markkinointinimiä ovat Pimatic ja Polarteknik.

Lue lisää

News

21

maalis

Polarteknik trade show attendance 2019

With a history from the 1970`s Polarteknik Oy is a well-known company for its capability for innovation and tailoring customer oriented solu...

Read more

25

syys

Press release about a partial demerger

Polarteknik Oy de-mergers Pneumatics business to a new company in a partial demerger - Pimatic Oy to start on January 1, 2019 Dear Customer...

Read more

19

kesä

Polarteknik door systems customer survey 2018

...

Read more

Asiakkaita